Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Király Viktor lemezbemutató koncertje december 22-én

Képtalálat a következőre: „király viktor”

 

 

Napjaink egyik legnépszerűbb magyar énekese december 22-én 20:00 órától a budapesti MOM Sport Rendezvényközpontban adja elő először új albumán szereplő dalait.


Az elmúlt időszakban több tévéműsorban is feltűnő Király Viktor teljes gőzzel készül és fókuszál decemberi nagykoncertjére.
A negyedik Megasztár-sorozat győztese hónapok óta Amerika és Magyarország között ingázva dolgozik vadonatúj lemezén többek közt olyan neves zeneszerzőkkel, mint Závodi Marcel vagy Doma. A jóképű énekes karrierje utolérhetetlenül ível felfelé. Kedvessége és profizmusa lenyűgözi a közönségét, színpadi jelenléte, hangja és kisugárzása utánozhatatlan.
A minőség, profizmus, elegancia, trendiség a védjegye. Király Viktor év végén megjelenő albumában több múltbéli emléket is feldolgoz gyerekkoráról illetve a szerelemről.


„Olyan zenék lesznek a lemezen, amik nagyon közel állnak hozzám. Nagyzenekarral, fúvósokkal, táncosokkal készülünk a nagykoncertre. Igazi hullámvasút lesz tele érzelmes és pörgős dalokkal” – fogalmazott az előadó.
Az album megjelenésének pontos időpontját egyelőre nem tudni, de az biztos, hogy legalább egy hónappal a december 22-i koncert előtt piacra dobják, így a nagyközönség is megismerheti.

A koncert a Danubius Music menedzselésével és az Art Anzix Színház szervezésében valósul meg. Fantasztikus  hangulatot ígérnek a szervezők, akik mindig gondosan figyelnek, hogy minőségi szórakoztatást nyújtsanak  a közönségnek.


videó: https://www.youtube.com/watch?v=57emtKMZVVk
jegyek itt: https://www.jegy.hu/program/kiraly-viktor-82531

 

 

 

 

 

 

forrás: Sajtóközlemény