Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


17. ARC - Vigyázat, civilek! - Pályázatok leadási határideje: július 11.

2017.07.03

Cimkék: 17. ARC, "Vigyázat, civilek!", Közérzeti pályázat, ARC, Pályázati felhívás, ARC hagyománya, Vélemények, Képi forma, Idei kiírás, Plakátok, Pályázók, Szókimondás, Szabad társadalomkritika

 

                Képtalálat a következőre: „foto - arc 17.”

 

 

17. ARC 

Vigyázat, civilek!

Közérzeti pályázat

 

A pályázatok leadási határideje: 2017. július 11.

 

Idén 17. alkalommal írja ki pályázatát az ARC. A pályázati felhívás az ARC hagyományát híven követve mindenkit megszólít, akinek határozott véleménye van az őt/minket körülvevő valóságról, és aki véleményének bátran és szívesen ad hangot –pontosabban képi formát.

„Vigyázat, civilek!" – szól sokat sejtetően az idei kiírás. A téma a levegőben van, és most plakátokra is kerül a pályázóknak köszönhetően. A megvalósításhoz minden alkotó szabad kezet kap, a végeredmények bemutatásához pedig az ARC biztosít szabad teret. A kiírás ismeretében már most sejthető, hogy idén is szókimondó, szabad, társadalomkritikus megoldásokkal találkozhatunk.

 

„Vigyázat, civilek!"

Ki a civil? Aki nem profi? Aki nem katona? Aki nem színész, zenész, művész, tűzoltó, rendőr vagy focista, esetleg politikus? Az a civil, aki civilszervezetnek dolgozik? Az a civil, aki aktivista? Az a civil, aki szívesen segít, ha valaki segítséget kér? Az a civil, aki otthon ül és nem csinál semmit, vagy az a civil, aki a szabad idejét feláldozza valamire, ami túlmutat a saját feladatkörén?

És a magyarok? Ők civilek vagy nem civilek?

Te civil vagy? Vagy profiként kívülről nézed ezt az egész őrült civilezést?

Te szereted a civilséget? Van róla véleményed? Szerinted fontos civilnek lenni, vagy a legnagyobb ártalom?

 

Az alkotói szabadság jegyében a felkínált témán kívül más ötlettel, témával is szabadon lehet pályázni.

 

Élesítsd az agyad, engedd szabadon a fantáziád, pályázz és nyerj!

 

További információ: www.arcmagazin.hu

 

Ráadásul idén is lesz MACIARC, ahol maguk a civilszervezetek vannak fókuszban a  MACI - Magyar Civilszervezetek és a MagNet Civil Kapcsolatok Program együttműködésével. Ehhez partnert találhatsz magadnak a civilszervezetek között, ha eljössz a rapid randi-ra. A civilek szolgáltatják a plakát tartalmát, a kreatívok a formát. A zsűri azokat az alkotásokat mutatja be a 17. ARC kiállításon, amelyek interaktivitásra ösztönöznek, megmozgatják a nagyközönség fantáziáját, a befogadót bevonják, aktív, cselekvő részvételre, akcióra, megosztásra, továbbadásra ösztönzik.

A pályázati kiírást itt találod: http://www.arcmagazin.hu

 

A 17. ARC pályázat és kiállítás a Nyílt Társadalom Alapítványok támogatásával valósul meg. Közreműködő további ARCostársak: HVG, 24.hu, DELL, Oázis Computer, Wacom, Relatív Reklámügynökség, Medence Csoport, Mandala Jógastúdiók és sokan mások.

 

A pályázattal kapcsolatos minden információ megtalálható a www.facebook.com/arcmagazin, valamint a www.arcmagazin.hu weboldalakon.

 

Legyen véleményed! Alkoss! Pályázz!

 

ARC – a képtelenség és arctalanság ellen!

 

 

 

 

 

 

forrás: Sajtóközlemény

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.