Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.04.18

Budapesti fesztivállal indítja a tavaszt az Everness

Képtalálat a következőre: „Budapesti fesztivállal indítja a tavaszt az Everness”

 

Koncertek, előadások, workshopok, gyerekfoglalkozások, tánc- és mozgásprogramok szerepelnek az Everness fesztivál idei első budapesti rendezvényének kínálatában. Az Everness Kikelet igazi tavasznyitó fesztivál lesz, a szervezők április 28-án a Római parton várják az önismeret iránt érdeklődő közönséget.
 
- Régi vágyunk valósul meg azzal, hogy a Római partra is elhozzuk az Everness hangulatot. A víz és a zöld növényzet találkozásánál végre Budapesten is rábukkantunk egy olyan helyre, ahol az önismeret iránt érdeklődő, szórakozni vágyó emberek összejöhetnek, közösséget alkothatnak, közben pedig részt vehetnek nagyon sokféle testet-lelket emelő programon – mondja Klein Csaba az Everness fesztiváligazgatója.
 
A Kikeleten fellép többek között Soma Mamagésaéletszemléleti előadó, énekesnő, Kereszty András a tudatos életvitelről mesél, dr. Tihanyi Benedek orvos, jógaoktatótól pedig a harmonikus test-tudatról kaphatnak hasznos információkat a látogatók.
Preyer Györgya Szekta, vagy progresszív etika a 21. században címmel előadást a vegánságról, míg Nagyernyei Gyula arról beszél, milyen mély igazságot rejt a mondás: ahol a figyelmünk, ott a világunk.
A családállítás módszerével fejlődhetnek a látogatók Sőtér Sacival,a chikung erejét pedig Leél–Őssy Tamással tapasztalhatják meg. Inkret Bogia Boldogság Művészete felé kalauzolja a fesztiválozókat.
A rendezvényen a fiatalabbakra is gondoltak a szervezők, külön gyereksarokkal várják a család apraját. Estére a füves kertbe érkezik a Börzsönyből a Bajdázó zenekar, aki ambient-folkot fog játszani - középhegységi tempóban. 
 
- Szeretnénk, ha eljönnének mindazok, akik még sosem jártak Evernessen és persze olyanok is, akik régóta törzstagok – folytatja Klein Csaba. - Éppen ezért a nyári Everness Fesztiválra váltott bérlettel ez a rendezvény ingyenesen látogatható, illetve az itteni belépőjegy voucherként szolgál az esetleg később vásárolt nyári fesztiválbérlethez.
 
A rendezvényre 14 éves kor alatt ezúttal is ingyenes a belépés és nagy szeretettel látják a jólnevelt házikedvenceket is.
A szervezők javasolják, hogy aki tud, érkezzen BKV hajóval és már élvezze a rendezvényre vezető utat is – a hajóállomás 30 méterre fekszik a fesztiválhelyszíntől.
 
Everness Kikelethelyszín és időpont – 2018. április 28., Dunakavics Bowling Klub Óbuda, Római part, 1031 Nánási út 67.

 
További információ: 

https://www.facebook.com/events/1988873721375186/
 
Jegyvásárlás:

https://everness.hu/fesztival-jegyek

 

 

 

 

 

Forrás: Sajtóközlemény

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.