Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Éjszakázzon az Újszínházban!

2017.09.11

Képtalálat a következőre: „Újszínházban!”

 

A Színházak Éjszakája olyan alkalom, amit nem csak a közönség vár kitörő örömmel, hanem az Újszínház társulata  is.

 

Látta már alulról a színházat? Számunkra is különleges élmény, hogy a nagyérdeműt végigkalauzolhatjuk az épület zegzugos folyosóin. S nem csak a folyosókon barangolhatnak a látogatók, hanem alászállhatnak a mélybe, a nagyszínpad alá, ahol számtalan technikai megoldás segíti, hogy a világot jelentő deszkák ha kell, akár mozgásba is lendüljenek. A kulisszajárás során egyetlen éjszakára felfedjük a színház minden titkát. Vagy majdnem mindet…

Időpont: 2017. szeptember 16. 14:00 -15.00 és 15:30 - 16:30

Helyszín: Újszínház, Nagyszínpad

 

Esztergályos Cecília neve minden generáció szívébe derűt csal. A művésznő improvizatív önálló esttel várja a látogatókat, a műsor hangulatát kizárólag a nagyérdemű hozzáállása határozza meg. Az Újszínházban először a Színházak Éjszakáján.

Ez egy élő, önmagát újra és újra megalkotó műsor - árulta el a színésznő. - Az est hangulatát nagyban befolyásolja a publikum hangulata, a tőlük kapott reakciók alakítják bennem azt, hogyan juttatom éppen ott és akkor önkifejezésre mindazt, ami én vagyok. Így garantáltan nincs két egyforma este. És éppen ez a vibráló, improvizatív szellemiség teszi annyira izgalmassá ezeket a közönséggel töltött pillanatokat.

Ezen alkalomból nyitjuk meg Eszergályos Cecília kerámiáiból és festményeiből álló kiállítását, itt az Újszínházban.

Időpont: 2017. szeptember 16. 14:00 -15.00 és 15:30 - 16:30

Helyszín: Újszínház, Bubik István Stúdiószínpad


 

Hamisítatlan házibulit biztosít majd a Madarak zenekar, az együttes tagjai mellé meglepetésként az Újszínház zenekarának tagjai is beszállnak egy kis örömzenélésre. Nem disco, nem playback, nem sztárok. Zenészek és színészek.

Időpont: 2017. szeptember 16. 19:30 - 21:30

Helyszín: Újszínház, Nagyszínpad


 

Köszöntse az Újszínházzal az új színházi évadot a Színházak Éjszakáján!

 

 

 

 

forrás: Sajtóközlemény