Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hajrá az 1 millióért! - Borászok Borásza Ösztöndíj

2017.10.27

Képtalálat a következőre: „Borászok Borásza Ösztöndíj”

 

Hatalmas lehetőséget kínál a Borászok Borásza Alapítványa fiatal borász hallgatók részére a tavaly elindított Ösztöndíjprogrammal: a nyertes pályázó 1 millió Forintot kap külföldi szakmai gyakorlatra és szüreti tapasztalatot szerezhet valamely Borászok Borászánál vagy a díj jelöltjeinél.

A pályázatot már második alkalommal írták ki. A tavalyi metódushoz hasonlóan idén is egy minimum 15, maximum 25 oldalas dolgozattal pályázhatnak a szőlész-borász alapképzésben résztvevő felsőfokú intézmények hallgatói. 2016-ban az eredetvédelem és a bormarketing volt a téma, idén „Szőlőtermesztési- és borászati technológiák vizsgálata” tárgyban várják az értekezéseket legkésőbb október 31-ig.   

A Borászok Borásza Ösztöndíjprogram célja a jövő Borászok Borászának megtalálása, aki választott hivatása iránt elkötelezett, határozott jövőképpel rendelkezik és számára a „tökéletes bor” elkészítése mellett a közösség építése, ápolása egyaránt fontos. Erre a linkre vagy az alábbi videó-ablakra kattintva megtekinthető az ösztöndíjprogram részleteit tartalmazó kisfilm. A hallgatók a tanszékeken kaphatnak részletes felvilágosítást, a pályázati kiírás és a jelentkezési lap pedig a www.boraszokborasza.hu honlapról tölthető le.

 

 

 

 

 

forrás: Sajtóközlemény