Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Meghívó: “Nemzetközi fórum a nők politikai szerepvállalásának megerősítéséről”, 2017. szeptember 7., Budapest

2017.08.31

 

image

 

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a Nemzetközi fórum a nők politikai szerepvállalásának megerősítéséről című eseményre, mely 2017. szeptember 7-én kerül megrendezésre Budapesten, a Corvinus Egyetem Auditóriumában (II. Előadó). A fórum célja, hogy növelje a tudatosságot a nők politikai életben és közéletben való részvétele kapcsán és elősegítse a párbeszédet a témában. Ennek érdekében számos nemzetközi és hazai előadó osztja meg kapcsolódó tudását és szakmai tapasztalatát. A programtervet mellékelten megtalálja.

Az eseményt az EBESZ Demokratikus Intézmények és Emberi Jogok Hivatala (ODIHR), a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség és a Budapesti Finn Nagykövetség szervezi, a Friedrich Ebert Alapítvánnyal, a Budapesti Corvinus Egyetemmel és a Bécsi Észt Nagykövetséggel együttműködésben.

Az esemény nyelve angol és magyar, szinkrontolmácsolást biztosítunk. A részvételhez kérjük, regisztráljon az alábbi linken: https://odihr.wufoo.com/forms/forum-on-womens-political-empowerment/. A férőhelyek száma korlátozott, a regisztrációkat a jelentkezés sorrendjében tudjuk elfogadni. További információ a noierdek@noierdek.hu e-mail címen kérhető.

 

 

 

 

 

 

Forras: http://noierdek.hu/2/meghivo-nemzetkozi-forum-a-nok-politikai-szerepvallalasanak-megerositeserol-2017-szeptember-7-budapest/