Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.06.01

Színházba mentem! - A díjak átadására 2017. június 8-án a Pécsi Országos Színházi Fesztivál (POSZT) nyitónapján kerül sor

Cimkék: Színházba mentem!, Magyar Teátrumi Társaság, Nemzeti Kulturális Alap, Támogatás, Program, Színházba járás népszerűsítése, Fiatalok, Szórakozási lehetőség, Színházak, Közönség, Díjátadó, POSZT

Képtalálat a következőre: „foto - szinházba mentem”

 

 

A magyar színházi élet egyre pezsgőbb, izgalmasabb és sokszínűbb. 2016-ban minden korábbi évnél több, összesen 6,7 millió színházjegyet vásároltak a magyar színházszeretők. A magyar színházi élet szereplői, a színházak egyre hatékonyabban és kreatívabban használják a reklám és marketing eszközöket. Ezt felismerve és elismerve a Magyar Teátrumi Társaság megalapította a Színházat vegyenek! színházmarketing díjat. A legkreatívabb színházi marketing eszközök megtalálására hívatott díjra hat kategóriában lehetett nevezni:

 

1. Az évad legjobb színházi plakátja

2. Az évad legjobb színházi nyomtatott kiadványa

3. Az évad legjobb színházi weboldala

4. Az évad legjobb színházi közösségi oldala

5. Az évad legjobb színházi széke

6. Az évad legjobb színházi büféje

 

A díjakért minden magyarországi színház, színházi társulat vagy színházi előadásokat befogadó intézmény indulhatott. A nevezéseket - regisztráció után - a szinhazbamentem.hu oldalon keresztül lehetett feltölteni 2017. május 21-ig. A szavazás május 22-én indult és május 28-án 12.00 óráig tartott. Szavazni csak azok tudtak, akik legalább egy kategóriában indultak a pályázaton, saját nevezéseire természetesen egyik induló sem szavazhatott. Minden kategória győztese értékes marketing nyereménnyel lesz gazdagabb.

A pontos díj kiírás és a nevezés az alábbi linken:

https://szinhazbamentem.hu/bejelentkezes/

 

A díjak átadására 2017. június 8-án a Pécsi Országos Színházi Fesztivál (POSZT) nyitónapján megrendezésre kerülő III. Színházat vegyenek! színházmarketing konferencián kerül sor. Az esemény célja, hogy a hazai és külföldi előadók segítségével, marketingstratégiák összehasonlításával, nemzetközi példák beemelésével, elemzésével, szakmai konzultáció segítségével hatékonyabbá válhasson a színházi marketing tevékenység.

 

 

 

 

 

 forrás: Sajtóközlemény

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.